Haku

Näkymä talviselle Senaatintorille

Näkymä talviselle Senaatintorille. Sen läntiselle puoliskolle on rakennettu lumesta kopio Ulrika Eleonoran kirkosta, joka aikanaan sijaitsi samalla paikalla. Luminen kirkkomaa on aidattu, koska rakentaminen on vielä hieman kesken. Torin etelälaidalla osin kirkon takana on työmaaparakkeja. Aitauksen ulkopuolella ihmiset ovat pysähtyneet katsomaan näkyä. Torin laitaan on pysäköity yksityisautoja. Ilta-aurinko paistaa viistosti valaisten kirkon ylempiä osia. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä talviselle Senaatintorille

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Senaatintori
Aiheen aika
2000205
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42854
Kuvaustiedot
2000205
Helsinki, Senaatintori
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus