Haku

Näkymä lumiselta Bulevardilta Vanhankirkon puiston viereltä

Näkymä lumiselta Bulevardilta Vanhankirkon puiston viereltä. Lunta on paksulti ja se peittää koko maiseman. Leveä kinosvyöhyke erottaa jalkakäytävän kadusta. Jalkakäytävällä tepastelee mies, joka ulkoiluttaa koiraa. Lehtipuut kohoavat ylös jyhkeine runkoineen. Puiden lomasta erottuu kirkkopuiston vanhoja hautakiviä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä lumiselta Bulevardilta Vanhankirkon puiston viereltä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vanhankirkon puisto
Aiheen aika
24.11.2008
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42855
Kuvaustiedot
24.11.2008
Helsinki, Vanhankirkon puisto
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus