Haku

Näkymä Eteläisen ja Pohjoisen Rautatienkadun välissä kulkevasta Baanasta talvella

Näkymä Eteläisen ja Pohjoisen Rautatienkadun välissä kulkevasta Baanasta talvella. Kokreat kinokset reunustavat pyörätietä, mutta itse pyörätie on pidetty sulana. Polkupyöräilijä etenee kulkuväylällä. Kuvassa näkyy pyörätien haarautuminen kahtia Baanan lounaisessa päässä. Oikealle haarautuva reitti nousee Pohjoiselle Rautatiekadulle ja vasemmalle kääntyvä liittyy tuonnempana Eteläiseen Rautatiekatuun. Vasemmalta Eteläinen Rautatiekatu 40, Pohjoinen Rautatiekatu 30. Oikealle Pohjoinen Rautatiekatu 29, 31. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Eteläisen ja Pohjoisen Rautatienkadun välissä kulkevasta Baanasta talvella

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Baana, Eteläinen Rautatiekatu 40, Pohjoinen Rautatiekatu 29, 30, 31.
Aiheen aika
30.01.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42861
Kuvaustiedot
30.01.2019
Helsinki, Baana, Eteläinen Rautatiekatu 40, Pohjoinen Rautatiekatu 29, 30, 31.
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus