Haku

Sompasauna Sompasaaren eteläkärjessä talvella

Sompasauna Sompasaaren eteläkärjessä talvella. Pieni saunarakennus on maalattu kirjavaksi erivärisin hahmoin vaaleanpunaiselle pohjalle. Vaaleansiniseksi maalattuun oveen on kirjoitettu teksti: "Älä ole typerä. Don't be stupid".Saunan edessä oikealla puolella on roskasäiliö, vasemmalla pieni puinen pöytä. Edustalla aivan vasemmassa reunassa näkyy osa penkki- ja penkki- ja puutarharyhmää. Saunarakennuksen oikealla puolella taustalla näkyy myös sahapaukki. Sen yläpuolella pilkottaa hieman Pohjoisrantaa. Saunan ja toisen pienen rakennuksen välistä vasemmalla pilkottaa Katajanokka. Ympäristö on lumen peittämä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sipilä Petri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sompasauna Sompasaaren eteläkärjessä talvella

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Sompasaari
Aiheen aika
06.01.2017
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42864
Kuvaustiedot
06.01.2017
Helsinki, Sompasaari
Sipilä Petri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus