Haku

Keskustakirjasto Oodin 3. kerros, Kirjataivas

Keskustakirjasto Oodin 3. kerros, Kirjataivas. Vasemmalla näkyy lehtienlukualuetta, peremmällä ovat kirjojen lainaushyllyt. Etualalla näkyvät portaat, jotka johtavat kirjastotilan pohjoispään koroketasolle. Valokuva on otettu pohjois-eteläsuunnassa pohjoispään koroketasolta. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Keskustakirjasto Oodin 3. kerros, Kirjataivas

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Töölönlahdenkatu 1
Aiheen aika
07.12.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42866
Kuvaustiedot
07.12.2018
Helsinki, Töölönlahdenkatu 1
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus