Haku

Vanhan tavaran liike Kaarlenkadun ja Helsinginkadun kulmassa (Kaarlenkatu 12)

Vanhan tavaran liike Kaarlenkadun ja Helsinginkadun kulmassa (Kaarlenkatu 12). Näyteikkunat pursuavat vanhaa tavaraa, ja niiden molemmin puolin vanhaa tavaraa on tuotu liikkeestä katukuvaan rakennuksen seinässä oleviin syvennyksiin. Ulko-oven vieressä on muovista tehty pieni punainen leikkimoottoripyörä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Vanhan tavaran liike Kaarlenkadun ja Helsinginkadun kulmassa (Kaarlenkatu 12)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaarlenkatu 12
Aiheen aika
02.03.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42867
Kuvaustiedot
02.03.2019
Helsinki, Kaarlenkatu 12
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus