Haku

Raitiovaunukiskoja poistetaan Hämeentiellä

Raitiovaunukiskoja poistetaan Hämeentiellä. Katuremontti alkoi maaliskuussa 2019. Etualalla oleva työkone hajottaa kiskojen ympärilöä olevaa maakerrosta. Aidan takana oleva työmies tarkkailee työn edistymistä. Oikealla näkyvästä kadunkulmasta lähtee Neljäs linja. Kadunkulmasta lukien Hämeentie 14, 12, 10. Vasemmalla Hämeentie 5a. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Raitiovaunukiskoja poistetaan Hämeentiellä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hämeentie 5a, 10, 12, 14
Aiheen aika
26.03.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42868
Kuvaustiedot
26.03.2019
Helsinki, Hämeentie 5a, 10, 12, 14
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus