Haku

Kolme ihmistä hevoskyydissä Kaivopuistossa Tapaninpäivänä

Kolme ihmistä hevoskyydissä Kaivopuistossa Tapaninpäivänä. Vanhempi miershenkilö pitelee ohjaksia ja takapenkillä istuu aikuinen nainen ja kaksi lasta. Valokuva on otettu Ison Puistotien tuntumasta Tähtitorninmäen suuntaan. Tähtitorni näkyy taustalla mäen päällä. Nurmikko pilkottaa ohuen lumikerroksen alta. Ilta-aurinko jää mäen taakse, mutta puolipilvinen taivas värjäytyy auringonpaisteesta. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kolme ihmistä hevoskyydissä Kaivopuistossa Tapaninpäivänä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaivopuisto
Aiheen aika
26.12.2018
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42869
Kuvaustiedot
26.12.2018
Helsinki, Kaivopuisto
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus