Haku

Ilmastomarssi #2 Helsingissä keväällä 2019.

Ilmastomarssi #2 Helsingissä keväällä 2019. Marssijat ovat kokoontuneet Senaatintorille, josta marssi lähtee kohti Eduskuntataloa. Suurkirkon edustan portaat on täynnä ihmisiä ja torillakin on heitä paljon. Etualalla näkyy opiskelijajärjestöjen edustajia haalareihinsa sonnustautuneina ja järjestöjensä lippuja kantaen. Portaille on levitetty suuret lakanat, joissa lukee mielenosoituksen iskulauseita. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Helander Annette / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmastomarssi #2 Helsingissä keväällä 2019.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Senaatintori
Aiheen aika
06.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42871
Kuvaustiedot
06.04.2019
Helsinki, Senaatintori
Helander Annette, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus