Haku

Herttoniemen metroaseman seudun rakennustyömaata (Linnanrakentajantie 2a)

Herttoniemen metroaseman seudun rakennustyömaata (Linnanrakentajantie 2a). Rakenteilla oleva elementtitalo kohoaa vähitellen ja sen taustalla näkyy korkea nostokurki. Valokuva on otettu paikoitusalueelta toiselta puolen Linnanarakentajantietä. Etualalle on pysäköity henkilöauto ja farmari. Katu nousee työmaan editse vasemmalle kohti liikenneympyrää, jonka toisella puolen on Herttoniemen metroasema. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Herttoniemen metroaseman seudun rakennustyömaata (Linnanrakentajantie 2a)

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Linnanrakentajantie 2a
Aiheen aika
2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G42877
Kuvaustiedot
2019
Helsinki, Linnanrakentajantie 2a
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus