Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Sähköautojen latausasema, Fredrikinkatu 51-53

sisällön kuvaus: Sähköautojen latausasema, Fredrikinkatu 51-53. Toisella puolen tietä Fredrikinkatu 42 ja taustalla Malminrinne 6. Kadun varteen pysäköidyt kaksi autoa ovat latauksessa. Latausasema on jalkakäytävän reunassa, ja siitä lähtee kaapelit, jotka on asennettu

autoihin latauksen ajaksi.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Sähköautojen latausasema, Fredrikinkatu 51-53

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Valokuva
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
G42888
Kuvaustiedot
kuvausaika: 23.02.2019
Materiaali, jpg
Wesander, Merja, valokuvaaja
Aiheen paikka
Aiheet
Luokitus
katunäkymä (luokitus)
377 sähkövoima (luokitus)
494 maantieliikenne (luokitus)
493 kulkuneuvot (luokitus)