Haku

Ihmisiä kävelemässä Meritullinkadulla mäkeä alas kohti Liisankatua

Ihmisiä kävelemässä Meritullinkadulla mäkeä alas kohti Liisankatua. Kysesessä lienee Kulmakoulun kevätjuhlista tulevia oppilaita sukulaisineen. Kuvattu Liisankatu 7:n neljännen kerroksen ikkunasta Kulmakadun suuntaan. Oikealla pysäköityjä autoja: : Ford Taunus 12M ja Austin/Morris Mini. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ihmisiä kävelemässä Meritullinkadulla mäkeä alas kohti Liisankatua

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Meritullinkatu 26
Aiheen aika
31.05.1973
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser235006
Mitat
kino
Kuvaustiedot
31.05.1973
Helsinki, Meritullinkatu 26
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus