Haku

Ilmakuva Kampin yli itäkaakosta kophti Etu-Töölöötä. keskellä näkyy Autotalo (Salomonkatu 17), sen oikealle puolen Tennispalatsi (Salomonkatu 15) ja vasemmalla puolen kaasukello, joka purettiin vuonna 1967.

Ilmakuva Kampin yli itäkaakosta kophti Etu-Töölöötä. keskellä näkyy Autotalo (Salomonkatu 17), sen oikealle puolen Tennispalatsi (Salomonkatu 15) ja vasemmalla puolen kaasukello, joka purettiin vuonna 1967. Purkupäätös oli jo tehty kuvaa otettaessa. Oikealla alhaalla näkyy vuodesta 1935 alueella toiminut linja-autoasema, jolle tuli uudet maanaliset tilat Kampin keskuksen vuonan 2002 alkaneiden rakennustöiden myötä. Vasemmalta alhaalta oikealle ylös kulkee Fredrikinkatu, sen vasemmalla puolella Runeberginkatu ja näiden poikki kulkevat keskellä Salomonkatu sekä Eteläinen ja Pohjoinen Rautatiekatu. Vasemmalla alkava viheralue on Lapinlahtea. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Möller, B. / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ilmakuva Kampin yli itäkaakosta kophti Etu-Töölöötä. keskellä näkyy Autotalo (Salomonkatu 17), sen oikealle puolen Tennispalatsi (Salomonkatu 15) ja vasemmalla puolen kaasukello, joka purettiin vuonna 1967.

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Salomonkatu 15, 17
Aiheen aika
1966
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N107950
Mitat
9x12
Kuvaustiedot
1966
Helsinki, Salomonkatu 15, 17
Möller, B., Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus