Haku

Kaisaniemen koripallokenttä kuvattuna länsi-itä-suunnassa

Kaisaniemen koripallokenttä kuvattuna länsi-itä-suunnassa. Valokuiva on otettu nurmen peittämän kumpareen päältä. Päällystetyllä koripallokentällä nainen työntää lastenrattaita. Kenttää reunustavat korkeat lehtipuut, joiden takaa pilkottaa pesäpallokenttä ja ylempänä kellotorni, Vuorikatu 17. Kumpareen oikealle puolen jää Kaisaniemen puistokuja ja päärautatieaseman ratapiha. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Alanco Jan HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaisaniemen koripallokenttä kuvattuna länsi-itä-suunnassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaisaniemen puisto
Aiheen aika
21.07.1982
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N221020c
Mitat
4_5x6
Kuvaustiedot
21.07.1982
Helsinki, Kaisaniemen puisto
Alanco Jan HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus