Haku

Näkymä Ratamestarinkadulta Resiinakujalle nousevalta jalankulkurampilta

Näkymä Ratamestarinkadulta Resiinakujalle nousevalta jalankulkurampilta. Etualalla näkyy rampin kaidetta. Valokuva on otettu pohjoiseen. Rakennus on Ratamestarinkatu 2b. Äärimmäisenä oikealla pilkottaa ghieman Resiinakujan jalankulkusilta. Vasemmalla näkyy kallioseinämää ja sen päällä metalliaitaa. Rakennuksen takaa pilkottaa nostokurki. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ahola Harri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Ratamestarinkadulta Resiinakujalle nousevalta jalankulkurampilta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Ratamestarinkatu 2b
Aiheen aika
1974
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66008
Kuvaustiedot
1974
Helsinki, Ratamestarinkatu 2b
Ahola Harri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus