Haku

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi. Tervalammen Kartanon Kuntoutuskeskuksen vuonna 1830 valmistunut empiretyylinen päärakennus, ns. Tervalammen kartano. Päärakennuksen edustalla pieni suihkulähtein ja veistoksin somistettu muotopuutarha, joka lienee Johan Brummerin omistuksen aikaan kartanolla työskennelleen puutarhuri Joseff Lundellin käsialaa. Tervalammen kartano Vihdissä on ollut Helsingin kaupungin omistuksessa vuodesta 1936 lähtien, ensin työlaitoksena sittemmin laitosmuotoista alkoholi- ja päihdekuntoutusta tarjoavana yksikkönä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lehmuskuja 20
Aiheen aika
28.05.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G45153
Kuvaustiedot
28.05.2019
Helsinki, Lehmuskuja 20
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus