Haku

Näkymä Senaatintorille Vappuna

Näkymä Senaatintorille Vappuna. Torilla järjestettiin kommunistien ja sosilaistien vappumarssiin liittyvä tapahtuma. Väkeä parveilee torin laidalla. Taustalla näkyy Snellmaninkatu 1:n seinää. Etualalla kävelee ylioppilaslakkipäinen varttuneessa iässä oleva mies. Torin laidalla yksi mies puristaa kouraansa Toveri-lehteä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Ahola Harri / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Senaatintorille Vappuna

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Senaatintori, Snellmaninkatu 1
Aiheen aika
1972
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66505
Kuvaustiedot
1972
Helsinki, Senaatintori, Snellmaninkatu 1
Ahola Harri, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus