Haku

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi. Kuntoutuja ajamassa ruohonleikkuria kuntoutuskeskuksen päärakennuksen viereisellä sorakujanteella. Kaikki kuntoutuskeskuksen pihatyöt ja siivoustyöt toteutetaan työtoimintana. Työtoiminnalla on vanhastaan ollut huomattavan keskeisellä sijalla Tervalammen kuntoutuskeskuksen toiminnassa ja sitä on yhä sisällytetty kaikkiin kuntoutusohjelmiin. Viikoittaiset työtoimintaan kohdistetut tuntimäärät ovat Työtoimintakuntoutusyhteisössäkin kuitenkin vähentyneet radikaalisti. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Eweis Yehia HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Päihdehuollon laitoskuntoutuksen nykydokumentointi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Puutarhakuja
Aiheen aika
28.05.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G45184
Kuvaustiedot
28.05.2019
Helsinki, Puutarhakuja
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus