Avantouintia Vallisaaressa

Avantouintia Vallisaaressa. Avanto on tehty lampeen, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa. Se on tehty aivan saunan viereen. Toinen kuvassa näkyvistä naisista rikkoo ulottuvalla apuvälineellään veden riitteeseen menevää pintaa toisen odottaessa pääsyä veteen. Avannon alue on rajattu kapeista puunrungoista tehdyllä aidalla. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Avantouintia Vallisaaressa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1950 -luku loppu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66691
Kuvaustiedot
1950 -luku loppu
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet