Seitsemän veljeksen näytelmässä joulusauna-kohtaus meneillään

Seitsemän veljeksen näytelmässä joulusauna-kohtaus meneillään. Esiintyjät ovat Vallisaaren nuorisoseuran aktiiveja. Vasemmalta Pentti Hurskainen (Simeonin roolissa), Martti Haimakainen, tuntematon, Toivo Kautonen (Juhani), Aarre Rantanen ja Arvo Katajamäki. Taustan lavasteet ovat pahvista. Esitys pidettiin saaren kansakoulun juhlasalissa, "huvituvassa". -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Seitsemän veljeksen näytelmässä joulusauna-kohtaus meneillään

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1950 -luku puoliväli
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66694
Kuvaustiedot
1950 -luku puoliväli
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet