Haku

Näkymä Laajasalon Yliskylän huoltoaseman ja vanhan ostoskeskuksen paikoitusalueelle

Näkymä Laajasalon Yliskylän huoltoaseman ja vanhan ostoskeskuksen paikoitusalueelle. Vanha ostoskeskus näkyy oikeassa reunassa, Yliskyläntie 3b. Vasemmalla vaaleat asuinkerrostalot seisovat Ylilskyläntien varressa, Yliskyläntie 2. Huoltoasema on niiden edessä, Yliskyläntie 1. Oikealta huoltoaseman taa vie Yliskylän puistokatu. Valokuva on otettu alueen uuden Saari-ostoskeksuksen katolta koilliseen. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Pietarinen Anne / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Laajasalon Yliskylän huoltoaseman ja vanhan ostoskeskuksen paikoitusalueelle

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Yliskyläntie 1, 2, 3b
Aiheen aika
15.07.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66831
Kuvaustiedot
15.07.2019
Helsinki, Yliskyläntie 1, 2, 3b
Pietarinen Anne, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus