Haku

Katusoittaja kerää varoja Vailla vakinaista asuntoa ry:lle (Vva ry) Rautatientorilla

Katusoittaja kerää varoja Vailla vakinaista asuntoa ry:lle (Vva ry) Rautatientorilla. Soittajalla on sähkökitara ja varojenkeruuta varten mallinuken jalka jalustalla pystytettynä eteensä. Äänentoistolaitteet ovat ostoskärryssä soittajan oikealla puolella ja vasemmalla puolella on tarjolla Vva:n Asukki-lehteä. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Palmen Minna / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Katusoittaja kerää varoja Vailla vakinaista asuntoa ry:lle (Vva ry) Rautatientorilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Rautatientori
Aiheen aika
11.04.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66843
Kuvaustiedot
11.04.2019
Helsinki, Rautatientori
Palmen Minna, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus