Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

merkki; rintamerkki; Veripalvelu

fyysinen kuvaus: Rintamerkki, pinssi, kuparia. Pieni venytetty kuuskulmio, jossa Suomen leijona ja teksti Veripalvelu. Takana leima: Veljekset Sundqvist Helsinki Helsingfors sekä kiinnitysneula.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; rintamerkki; Veripalvelu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Esine
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
XXXII-1126
Mitat
mitat, kork 4 cm, lev 1,8 cm
Merkinnät
merkintä, Veripalvelu. Takana leima: Veljekset Sundqvist Helsinki Helsingfors.
Valmistus
valmistusaika: 1940 -luku
Tekniikka, Tuotantotapa: teollinen
Materiaali, metalli, kupari ?
Suomi, Helsinki
Veljekset Sundqvist, valmistaja ; Puolustusvoimain Veripalvelu, valmistuttaja
Käyttö
Helsinki
Pääkkönen, Inkeri, käyttäjä
Aiheet
Luokitus