Haku

Näkymä Lonnan saaren vanhalle kivilaiturille

Näkymä Lonnan saaren vanhalle kivilaiturille. Saari oli ennen puolustuasvoimien käytössä ja maassa näkyvät vielä miinankuljetusvaunujen kiskot. Etualalla vasemmalla vanha kuljetusvaunu. Sen takana kiskojen toisella puolen näkyy aitaan kiinnitetty kartta Lonnasta ja sen vieressä turisteja tervehtivä A-teline. laiturin päässä on ihmisiä opdottamassa reittilauttaa. Taivaanrannassa näkyy Suomenlinnan siluetti -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä Lonnan saaren vanhalle kivilaiturille

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lonna
Aiheen aika
27.07.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66857
Kuvaustiedot
27.07.2019
Helsinki, Lonna
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus