Haku

Laituri isosaaren Peninniemessä

Laituri isosaaren Peninniemessä. Se on niemen pohjoisen puoleisella rannalla. Vastarannalla vasemmalla näkyy Vallisaari ja keskeltä oikealle Santahamina. laiturilta lähtevät raiteet vievät torpedokoeasemalle, joka rakennuksineen jää kuvaajan selän taakse. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Laituri isosaaren Peninniemessä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Isosaari
Aiheen aika
21.07.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66859
Kuvaustiedot
21.07.2019
Helsinki, Isosaari
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus