Sökning

Laituri isosaaren Peninniemessä

Laituri isosaaren Peninniemessä. Se on niemen pohjoisen puoleisella rannalla. Vastarannalla vasemmalla näkyy Vallisaari ja keskeltä oikealle Santahamina. laiturilta lähtevät raiteet vievät torpedokoeasemalle, joka rakennuksineen jää kuvaajan selän taakse. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Laituri isosaaren Peninniemessä

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Isosaari
Datum för ämne
21.07.2019
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
G66859
Bildinformation
21.07.2019
Helsinki, Isosaari
Wesander Merja, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation