Haku

Redin kauppakeskuksen kattopuistoa Kalasatamassa

Redin kauppakeskuksen kattopuistoa Kalasatamassa. Valokuva on otettu luoteeseen viistosti metroradan yli. Oikealla näkyy radan toispuolista Kalasataman alueen uudisrakentamista ja taivaanrannassa kohoaa Tilastokeskuksen tornitalot, Hermannin rantatie 2c. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Wesander Merja / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Redin kauppakeskuksen kattopuistoa Kalasatamassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hermannin rantatie 2c
Aiheen aika
06.08.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66862
Kuvaustiedot
06.08.2019
Helsinki, Hermannin rantatie 2c
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus