Asuintalo Vallisaaressa

Asuintalo Vallisaaressa. Talossa asui 1940-1950-luvuilla vakituisesti kolme perhettä. Pitkä puuttalo on mäen päällä, ja valokuva on otettu hieman alempaa rinteestä etualalla näkyvien kivenlohkareiden ja nuorten lehtipuiden takaa. Talon edustalla hiekkaisen kävelytien varressa näkyy tynnyri. Valokuva on suurimmaksi osaksi terävä, mutta reunoiltaan sumea. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asuintalo Vallisaaressa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1947 - 1955
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66867
Kuvaustiedot
1947 - 1955
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet