Ilmakuva Vallisaaresta

Ilmakuva Vallisaaresta. Etualalla vasemmalla näkyy saarella toimineen sotilasosaston toimistotalo, joka rakennettiin 1900-luvun alussa. Oikeassa reunassa näkyy vuonna 1958 valmistunut koulurakennus. Ylhäällä aivan vasemmassa reunassa, saaren pohjoisrannassa näkyvät kaksi pientä rakennusta rinnan ovat vanhan päälaiturin varastopaviljongit. Toimistotalon yläpuolelta erottuvat pitkä kasarmirakennus ja upseerien rakennus. Näiden ja paviljonkien väliin jää puiden lomasta häämöttävä kauppa. Oikeassa reunassa rannassa näkyvät venäläisen varuskunnan sauna ja kallion päällä kaalivarasto. Valokuva on otettu kaakosta. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Ilmakuva Vallisaaresta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1960 -luku puoliväli
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66501
Kuvaustiedot
1960 -luku puoliväli
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet