Ilmakuva Vallisaaresta

Ilmakuva Vallisaaresta. Keskellä merenrannassa Luotsitalo. Sen edustalla näkyy saaren Päälaituri. Luotsitalon oikean päädyn luona on talon asukkaiden halko- ym. vaja sekä pyykkitelineet. Talosta vasemmalle aivan laiturin korvassa näkyy vartiokoppi, sitten sauna ja pyykkitupa. Tien varressa seisoo varasto, joka alunperin valmistui 1800-luvun puolella venäläisen varuskunnan saunaksi. Näkymä on saaren pohjoisrannasta ja valokuva on otettu länsilounaasta. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Ilmakuva Vallisaaresta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1960 -luku loppu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66901
Kuvaustiedot
1960 -luku loppu
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet