Haku

Puolustusvoimien yhteysalus Axel von Fersen

Puolustusvoimien yhteysalus Axel von Fersen. Vuonna 1959 Helsingissä valmistunut alus saapumassa Vallisaaren Päälaituriin. Aluksen miehistö on kannella valmiina maihin nousua varten. Taustalla vasemmalla näkyy hieman Suomenlinnaa, oikealla taivaanrannassa häämöttää Helsingin kaupunki. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Puolustusvoimien yhteysalus Axel von Fersen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Vallisaari
Aiheen aika
1950 -luku loppu
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G66903
Kuvaustiedot
1950 -luku loppu
Helsinki, Vallisaari
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus