Haku

Kaksi kalastajaa laiturilla Hakaniemenrannassa

Kaksi kalastajaa laiturilla Hakaniemenrannassa. Miehillä on puolenkymmentä virveliä aseteltuina laiturin kaiteita vasten. Toinen heistä on juuri nostanut ylös kalan. Taustalla Siltavuorensalmen ylittää Haklaniemen silta. Sillan takaa kohoavat oikealta Välikatu 1, Kristianinkatu 23, Kirjatyöntekijänkatu 26 ja Pohjoisranta 24. Laituri on Hakaniemenrannasta lähtevää lauttaliikennettä varten. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Kaksi kalastajaa laiturilla Hakaniemenrannassa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
G66965
Kuvaustiedot
26.09.2019
Helsinki, Välikatu 1. Kristianinkatu 23. Kirjatyöntekijänkatu 26. Pohjoisranta 24.
Wesander Merja, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Helsinki, Välikatu 1. Kristianinkatu 23. Kirjatyöntekijänkatu 26. Pohjoisranta 24.
Aiheen aika
26.09.2019
Aiheet
Luokitus