Töölönlahden aluetta

Töölönlahden aluetta. Musiikkitalon etelänpuoleinen julkisivu sekä Makasiini- ja Töölönlahden puistoa. Rakennuksen edusnurmikolla on taiteilija Reijo Hukkasen suurikokoinen monumentaaliveistos Laulupuut vuodelta 2002. Vasemmalla olevan oleskelu- ja kävelykannen alla sijaitsee Musikkitalon alalämpiö ja pienempiä konsertti- ja harjoitussaleja. Seinän suuressa valomainoksessa on Musiikkitalon monivärinen tunnus. Oikeassa reunassa Alvar Aallon kadun rakennusten rivistöä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölönlahden aluetta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Mannerheimintie 13a. Töölönlahdenkatu 16
Aiheen aika
18.09.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G54194
Kuvaustiedot
18.09.2019
Helsinki, Mannerheimintie 13a. Töölönlahdenkatu 16
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus