Haku

Näkymä peruskorjauksen alla olevalle Hämeentielle

Näkymä peruskorjauksen alla olevalle Hämeentielle. Valokuva on otettu koilliseen päin Hämeentien nk. Kurvissa. Ajoväylän oikea puoli on kokonaan suljettu ja maa siitä on avattu. Etualalla näkyy työkone kuilun luona. Putkia ja johtoja risteilee tiuhaan maastossa. Taustalla on kävelysilta kuilun yli. Vasemmalla Hämeentie 54, 56 ja oikealla Hämeentie 33, 35 ja 37. 20, oikealla Hämeentie 7. -- digitaalinen kuva, jpg, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Vyhtinen Pekka / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Näkymä peruskorjauksen alla olevalle Hämeentielle

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Hämeentie 33, 35, 37, 54, 56
Aiheen aika
13.09.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G68013
Kuvaustiedot
13.09.2019
Helsinki, Hämeentie 33, 35, 37, 54, 56
Vyhtinen Pekka, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus