Töölönlahden aluetta

Töölönlahden aluetta. Panoraama Töölönlahdelle ja Töölönlahden puistoon lahden länsireunalta etelän suuntaan. Kuvassa näkyy vasemmalta lukien Alvar Aallon kadun rakennuksia, keskustakirjasto Oodi, Sanomatalo ja Postitalo, Finlandia-talo sekä Hakasalmen puistoa, jonka takana Kansallismuseon torni. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölönlahden aluetta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
07.10.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G54200
Kuvaustiedot
07.10.2019
Helsinki,
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus