Töölönlahden aluetta

Töölönlahden aluetta. Syksyinen näkymä Hesperian puistosta Töölönlahden, rautatien ja Eläintarhanlahden yli Kallion suuntaan. Vasemmalla puiden takaa näkyy Hanasaaren voimalaitoksen savupiippu, keskellä rautatiesillan takana Ympyrätalo Hakaniemessä ja siitä oikealle Merihaan korkeita rakennuksia. Oikealla Säästöpankinrannan rakennuksia ja Helsingin työväentalon torni. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Töölönlahden aluetta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
07.10.2019
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G54206
Kuvaustiedot
07.10.2019
Helsinki,
Eweis Yehia HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus