Tilaisuus Nylands Nationilla

Tilaisuus Nylands Nationilla. Ihmisiä ilmeisesti kokouksessa sekä istumassa että seisomassa ryhmissä. Vasemmalla korokkeella pöydän ääressä mies lukemassa kädessä olevaa paperia, hänen vieressään istumassa nainen sekä sotilaspukuun pukeutunut mies. Pöydän oikella puolella J. L. Runebergin kipsinen rintakuva ja vasemmalla puolella J. W. Snellmanin kipisinen rintakuva. Pöydän takana heidän takanaan seinällä on Uudenmaan vaakunakilpi. Pöydän vieressä oikealla kehystetty valokuvamuotokuva Nylands Nationin edesmenneestä kuraattorista Hjalmar Neiglickistä (1860?1889). -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Tilaisuus Nylands Nationilla

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kasarmikatu 40, 42
Aiheen aika
1889
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G47492
Mitat
22x26,5
Kuvaustiedot
1889
Helsinki, Kasarmikatu 40, 42
Bruning Joh., Valokuvaaja
Aiheet