Asunto Oy Helsinginkatu 12; Helsinginkatu 12. Aadolfinkatu 11; Helsinki

7-kerroksinen asuinrakennus. Graniittisokkeli, julkisivu puhtaaksimuurattua tiiltä, jossa koristeina porrashuoneiden kohdalla vertikaalit vaaleat rappauskentät. Myös ensimmäinen kerros on rapattu vaaleaksi. Aumakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Helsinginkatu 12; Helsinginkatu 12. Aadolfinkatu 11; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1926; 1926
A. H. Gunnar Aspelin, Pääsuunnittelija Arvi Niiniluoto, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Tiilimuurattu runko, betoniperustus.
Helsinki, Helsinginkatu 12. Aadolfinkatu 11
Käyttö
1927
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 06.05.2020