Asunto Oy Fleminginkatu 13; Fleminginkatu 13. Aadolfinkatu 17; Helsinki

Harmaaksi rapattu 6-kerroksinen asuinrakennus, porrashuoneiden kohdalla erkkeri-ikkunat. Tyypillinen myöhäisfunktionaalinen, koristelematon rakennus, ikkunat 1- ja 2-ruutuisia. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Harjakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Fleminginkatu 13; Fleminginkatu 13. Aadolfinkatu 17; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937; 1937
Heimo Kautonen, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Fleminginkatu 13. Aadolfinkatu 17
Käyttö
1937
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 06.05.2020