Asunto Oy Helsinginkatu 16; Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16; Helsinki

7-kerroksinen puhtaaksimuurattu tiilirakennus Helsinginkadun ja Fleminginkadun kulmassa, ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Hillittyjä terastirappauskoristeluja 2. ja 3. kerroksen välissä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Helsinginkatu 16; Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1926; 1926
Väinö Vähäkallio, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16
Käyttö
1927
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 06.05.2020