Asunto Oy Helsinginkatu 16; Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16; Helsinki

7-kerroksinen puhtaaksimuurattu tiilirakennus Helsinginkadun ja Fleminginkadun kulmassa, ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Hillittyjä terastirappauskoristeluja 2. ja 3. kerroksen välissä.

Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy Helsinginkatu 16; Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1926; 1926
Väinö Vähäkallio, Pääsuunnittelija
Tillverkning
odaterad
Helsinki, Fleminginkatu 17. Helsinginkatu 16
Bruk
1927
Käyttöönottovuosi
Bildinformation Sanna Granbacka 06.05.2020