Asunto Oy Harjumaja; Helsinginkatu 8. Aadolfinkatu 7; Helsinki

7-kerroksinen puhtaaksimuurattu kerrostalo, ensimmäinen kerros rapattu vaaleaksi. Viidennen ja kuudennen kerroksen kohdalla hillitty terastirapattu yksityiskohta pilastereineen kehystää ikkunoita.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Harjumaja; Helsinginkatu 8. Aadolfinkatu 7; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1927; 1927
A. H. Gunnar Aspelin, Pääsuunnittelija Rakennusmestari Arvi Niiniluoto, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, runko tiilimuuraus.
Helsinki, Helsinginkatu 8. Aadolfinkatu 7
Käyttö
1928
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 06.05.2020