Svenska litteratursällskapet; Hämeentie 3-5. Näkinkuja 1; Helsinki

6-kerroksinen puhtaaksimuurattu tiilijulkisivu jossa nauhaikkunat, ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Näkinkujan puolella 2-kerroksinen paviljonki. Rakennuksen massoittelu on hieman sisäänvedettyä niin, että tontin kulma on avoin.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Svenska litteratursällskapet; Hämeentie 3-5. Näkinkuja 1; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1969; 1970
Kurt Simberg, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Hämeentie 3-5. Näkinkuja 1
Käyttö
1970
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 16.03.2020