Asunto Oy Porthaninkatu 3; Kolmas linja 6. Porthaninkatu 3; Helsinki

7-kerroksinen, jyrkässä rinteessä oleva selkeälinjainen, harjakattoinen rakennus. 1.- ja 2. kerroksessa tumma rappaus, 3.-6. kerroksessa vaalea rappaus. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Kytketty 'välipalalla' Porthaninkatu 3:een.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Porthaninkatu 3; Kolmas linja 6. Porthaninkatu 3; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1923
Leuto Pajunen, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Kolmas linja 6. Porthaninkatu 3
Käyttö
1926
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 06.05.2020