Sökning

Asunto Oy Hämeentie 14; Hämeentie 14. Neljäs linja 2; Helsinki

Alkon kuormauslaituri pihalle (Mikko Honkanen 1980). 8-kerroksinen harmaa modernistinen rakennus, jossa nauhaikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Sanna Granbacka / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 20.04.2020
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy Hämeentie 14; Hämeentie 14. Neljäs linja 2; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1961
Else Aropaltio, Pääsuunnittelija ; Mikko Honkanen, Muu suunnittelija
Tillverkning
Betoniperustus, betronirunko
Helsinki, Hämeentie 14. Neljäs linja 2
Bruk
1962
Käyttöönottovuosi
Klassifikation