Asunto Oy Porthaninkatu 5; Porthaninkatu 5. Kolmas linja 7; Helsinki

Ovimuutos, ikkunaritilä, ravintola Bistro (Eric Johann, 1977). 6-kerroksinen, vaalean keltaiseksi rapattu pelkistetty funktionalistinen rakennus kulmatontilla. Sokkeli punaista graniittia, ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja. Symmetrinen ikkunajako, harjakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Porthaninkatu 5; Porthaninkatu 5. Kolmas linja 7; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1939
Juho (Jukka) Saari, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus
Helsinki, Porthaninkatu 5. Kolmas linja 7
Käyttö
1940
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 20.04.2020