Asunto Oy Helsingin Porthaninkatu; Kolmas linja 9. Porthaninkatu 4.; Helsinki

Muutoksia liiketiloissa, (1972).Sauna 6. krs. (Raimo Kiuru, 1978). Sauna 5. krs (Pertti Syvälahti 1984). Muutoksia sisätiloissa (Juhani Harju 1988). Muutoksia ravintolasalissa (Studio Perjo, 1989). Julkisivun kunnostus (arkkitehtitoimisto Heikkilä & Kauppinen, 2004). Sauna 6. krs (Kimmo Kuusela, 2005). Liikehuoneistojen ikkunat ja ovet (Jari Panzar, 2006). Märkätilojen laajentaminen, 1. krs (Mika Räisänen 2010). Muutoksia märkätiloissa, as. 25 (Jari Laiho 2012) 6-kerroksinen, vaaleaksi rapattu pelkistetty funktionalistinen rakennus kulmatontilla, yksi suorakaiteen muotoinen erkkeri. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja, harjakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Helsingin Porthaninkatu; Kolmas linja 9. Porthaninkatu 4.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1938
Helge Lundström, Pääsuunnittelija Helge Lundström on arkkitehtiylioppilas, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, tiilimuurattu runko.
Helsinki, Kolmas linja 9. Porthaninkatu 4.
Käyttö
1939
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 16.03.2020