Asunto Oy Helsingin Porthaninkatu; Porthaninkatu 6. Neljäs linja 10; Helsinki

Ulko-ovimuutos, ikkunamuutoksia (Mikko Marttila 1987-88). Muutoksia liikehuoneistossa (Marja Sopanen, 2004). 6-kerroksinen, modernistinen rakennus kulmatontilla, nauhaikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja, harjakatto.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Helsingin Porthaninkatu; Porthaninkatu 6. Neljäs linja 10; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1961
Toivo Korhonen, Pääsuunnittelija Mikko Marttila, Marja Sopanen, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, betonirunko.
Helsinki, Porthaninkatu 6. Neljäs linja 10
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 16.03.2020