Asunto Oy Säästölinja; Neljäs linja 12; Helsinki

Aita pihalle (Jouni Lompolo 1965). Sauna kellariin (Kauko Lumijärvi 1979). Muutoksia kellariin (Profil-Bau, 2013). 6-kerroksinen vaalea modernistinen rakennus, jossa nauhaikkunat.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Säästölinja; Neljäs linja 12; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Touko Neronen, Pääsuunnittelija Antti Miettinen, arkkitehti, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton Betoniperustus, betonirunko.
Helsinki, Neljäs linja 12
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 16.03.2020