Siltasaarenkatu 15. Kolmas linja 13; Helsinki

Muutoksia 1. kerroksen kadunpuolen näyteikkunoissa (A. Pernaja, N.H. Sandell, 1966-1967). Pihasuunnitelma (Jari Tirkkonen 1989). Kuusikerroksinen, keltaiseksi rapattu selkeälinjainen, harjakattoinen kulmatontilla sijaitseva rakennus. Symmetrinen ikkunaväli, suorakaiteen muotoiset erkkerit lähellä rakennuksen kulmaa. Ensimmäisessä kerroksessa liikehuoneistoja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Siltasaarenkatu 15. Kolmas linja 13; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1938
Arvo Elo?, Pääsuunnittelija A. Pernaja, N.H. Sandell, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Siltasaarenkatu 15. Kolmas linja 13
Käyttö
1938
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Sanna Granbacka 20.04.2020